Menu

Eerste raadsvergadering van het seizoen

Op woensdag 21 augustus jl. kwam de Ajax Kids Club Raad bijeen voor de eerste vergadering van het nieuwe seizoen. Deze keer stond er een aantal moeilijkere zaken op de agenda waarvoor niet meteen een oplossing te bedenken was. De Raadsleden gingen na afloop van de vergadering dus met extra Ajax-huiswerk naar huis.

Raadsleden Henk, Svenja, Felix, Andy Sebastiaan, Rachelle en Michael vergaderden in de Bestuurskamer van Ajax. In de vorige vergadering hadden de raadsleden een paar tips voor het clubblad doorgegeven. Een deel van hun tips is al doorgevoerd en de eerste veranderingen zijn in het eerst volgende clubblad al zichtbaar!

De raad discussieerde over vaste acties voor alle Kids Club-leden zoals bijvoorbeeld een thuiswedstrijd bezoeken met extra korting. Ook hadden ze goed nagedacht over leden die niet in de buurt van Amsterdam wonen, want dan is het niet zo makkelijk om iedere keer naar het stadion te komen. Verder boog de raad zich over de vraag wat voor soort activiteiten leuk zijn voor de allerkleinste Ajax-kids want ook zij horen er bij!

De ideeën en de tips van de Raad worden verder uitgewerkt en -waar mogelijk- meteen doorgevoerd. Het volledige verslag kun je binnenkort lezen op internet.

Vertel het ons
Heb jij ook ideeën hoe je de Kids Club nog leuker en beter kunt maken voor alle leden? Mail je idee dan naar kidsclub@ajax.nl o.v.v. Ajax Kids Club Raad. Jouw tip wordt dan in de eerst volgende vergadering besproken.