Menu
Eerste ring Noord kleurt rood-wit

Eerste ring Noord kleurt rood-wit

De Amsterdam ArenA kleurt steeds meer rood en wit. Om de Ajax-uitstraling van het stadion nog meer te verhogen is Ajax in samenwerking met de ArenA bezig om de omlopen in het stadion verder te verfraaien. Tijdens Ajax - AZ zullen de bezoekers die hun stoelen aan de eerste ring Noord hebben al iets van de vernieuwing kunnen zien. Het betreft een pilot.

Er wordt momenteel hard gewerkt om de omloop van de eerste ring Noord een rood-witte aankleding te geven. Zo zal een deel van de ramen worden voorzien van grote foto’s van Ajax-helden uit heden en verleden.

Het initiatief komt voort uit een werkgroep die uit afgevaardigden van Ajax en de Ajax Supporters Raad (ASR) bestaat. Naar verwachting zullen de werkzaamheden bij Ajax - NAC Breda zijn afgerond. Als de pilot een succes blijkt, zal er wellicht worden besloten om de rood-witte aanpassingen ook in andere delen van het stadion door te voeren.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Een deel van de ramen in de omloop zal worden voorzien van grote foto’s van Ajax-helden. Een deel van de ramen in de omloop zal worden voorzien van grote foto’s van Ajax-helden.