Menu
Eerste training Evander Sno

Eerste training Evander Sno

Nog geen uur nadat hij zijn contract had ondertekend, verscheen Evander Sno al op het trainingsveld van Ajax. De verdedigende middenvelder maakte een sterke en fitte indruk.

Evander Sno is terug bij Ajax. De middenvelder, die ook al in de jeugd uitkwam voor de club, zette donderdag zijn handtekening onder een driejarig contract en trainde meteen mee. John  van 't Schip en Dennis Bergkamp kijken toe. Evander Sno is terug bij Ajax. De middenvelder, die ook al in de jeugd uitkwam voor de club, zette donderdag zijn handtekening onder een driejarig contract en trainde meteen mee. John van 't Schip en Dennis Bergkamp kijken toe.
Sno toonde zich niet alleen ontzettend sterk in de onderlinge duels, maar pikte ook behoorlijk veel doelpunten mee tijdens de partijvormen. Hier heeft hij net gescoord. Sno toonde zich niet alleen ontzettend sterk in de onderlinge duels, maar pikte ook behoorlijk veel doelpunten mee tijdens de partijvormen. Hier heeft hij net gescoord.
Sno zoekt het duel met Vurnon Anita. Sno zoekt het duel met Vurnon Anita.
Terwijl de meeste Ajacieden tussen de partijtjes afwerkten op doel, liep Sno met een select gezelschap een aantal rondjes om de velden. De nieuwe aanwinst heeft fysiek behoorlijk zware weken achter de rug. Hij was net als Kenneth Vermeer en Urby Emanuelson in China met het Nederlands olympisch team. Terwijl de meeste Ajacieden tussen de partijtjes afwerkten op doel, liep Sno met een select gezelschap een aantal rondjes om de velden. De nieuwe aanwinst heeft fysiek behoorlijk zware weken achter de rug. Hij was net als Kenneth Vermeer en Urby Emanuelson in China met het Nederlands olympisch team.
Jeffrey Sarpong probeert Oleguer van de bal te houden. Jeffrey Sarpong probeert Oleguer van de bal te houden.
Siem de Jong is omringd door drie man, maar weet de bal in bezit te houden.
Danny Burger, speler van de A1, deed 's middags weer mee met het eerste. Dit keer omdat Kenneth Vermeer (net terug uit China) 's middags niet buiten trainde. Urby Emanuelson deed 's middags ook niet mee. Hetzelfde gold voor de A-internationals en Gabri, die net vader is geworden. Danny Burger, speler van de A1, deed 's middags weer mee met het eerste. Dit keer omdat Kenneth Vermeer (net terug uit China) 's middags niet buiten trainde. Urby Emanuelson deed 's middags ook niet mee. Hetzelfde gold voor de A-internationals en Gabri, die net vader is geworden.
Marco van Basten ziet dat het er behoorlijk fanatiek aan toegaat op de training. Marco van Basten ziet dat het er behoorlijk fanatiek aan toegaat op de training.
De trainers deden na afloop nog een potje voetvolley. Stagiair Bergkamp kopt de bal richting tegenstanders Van 't Schip en Van Basten. De trainers deden na afloop nog een potje voetvolley. Stagiair Bergkamp kopt de bal richting tegenstanders Van 't Schip en Van Basten.