Menu
Eerste training van het jaar

Eerste training van het jaar

Ajax trainde maandag voor het vertrek naar Portugal nog één keer op Amsterdamse bodem. Bekijk hier de foto’s van de eerste oefensessie van 2009.

De selectie stond maandag voor het eerst in 2009 op het trainingsveld. De Ajacieden kregen veel loopwerk voorgeschoteld, maar deden ook veel met de bal. De selectie stond maandag voor het eerst in 2009 op het trainingsveld. De Ajacieden kregen veel loopwerk voorgeschoteld, maar deden ook veel met de bal.
Rasmus Lindgren is herstellende van een enkelblessure. De Zweed deed maandag nog niet alle oefeningen mee met zijn collega's. Rasmus Lindgren is herstellende van een enkelblessure. De Zweed deed maandag nog niet alle oefeningen mee met zijn collega's.
Na een korte vakantie moesten de Ajacieden er maandag meteen flink tegenaan. Er werden tijdens de eerste oefensessie meteen heel wat meters afgelegd. Na een korte vakantie moesten de Ajacieden er maandag meteen flink tegenaan. Er werden tijdens de eerste oefensessie meteen heel wat meters afgelegd.
Dario Cvitanich sloot het jaar 2008 prima af met drie doelpunten tegen ADO Den Haag. Hopelijk begint hij het nieuwe jaar net zo goed. Dario Cvitanich sloot het jaar 2008 prima af met drie doelpunten tegen ADO Den Haag. Hopelijk begint hij het nieuwe jaar net zo goed.
Oleguer in actie tijdens een van de partijtjes. Oleguer in actie tijdens een van de partijtjes.
Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel hebben een kleine voorsprong op Miralem Sulejmani. Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel hebben een kleine voorsprong op Miralem Sulejmani.
De selectie wordt toegesproken door de staf. Met 23 spelers vertrekt Ajax maandagmiddag naar Portugal voor een trainingskamp van een week. De selectie wordt toegesproken door de staf. Met 23 spelers vertrekt Ajax maandagmiddag naar Portugal voor een trainingskamp van een week.