Menu
Eerste training voor Meleg

Eerste training voor Meleg

Daags na de klinkende overwinning in de KNVB Beker op Vitesse (4-0) trainden enkele basisspelers in het krachthonk van de Toekomst. De wisselspelers en de spelers die niet in actie kwamen in het bekerduel werkten zich buiten op het trainingsveld in het zweet. Zij kregen een pittige en diverse middagtraining voorgeschoteld. Er was vrijdag ook een nieuw gezicht te zien op de training: Dejan Meleg.

Dejan Meleg trainde vrijdag voor het eerst met de selectie. De kersverse Ajacied tekende ruim een week geleden een contract dat loopt tot en met 30 juni 2016. Meleg wist tijdens de training landgenoot Miralem Sulejmani snel te vinden. Tussen de oefeningen door nam Sulejmani de jonge aanvallende middenvelder onder zijn hoede.

Enkele Ajacieden speelden verderop op deperformance track een partij voetvolley. Ook Daley Blind bevond zich op het kleurrijke veld. De 22-jarige Ajacied is vrijdag voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal heeft debutant Blind, evenals Kenneth Vermeer en Ricardo van Rhijn geselecteerd voor de oefeninterland tegen Italië op woensdag 6 februari. De week kan voor Blind, en zijn mede-Ajacieden, alleen maar écht goed eindigen als ook zondag wordt gewonnen. Dan speelt Ajax de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De keepers werkten een aparte training af. De keepers werkten een aparte training af.
Daley Blind kreeg vrijdag te horen dat hij in de Oranjeselectie zit. Daley Blind kreeg vrijdag te horen dat hij in de Oranjeselectie zit.
Viktor Fischer lacht wat af tijdens de warming-up. Viktor Fischer lacht wat af tijdens de warming-up.
Dejan Meleg (rechts) trainde voor het eerst met de selectie. Dejan Meleg (rechts) trainde voor het eerst met de selectie.