Menu
Eerste training voor Oleguer

Eerste training voor Oleguer

Oleguer heeft zijn eerste training als Ajacied achter de rug. De verdediger maakte een goede indruk tijdens de oefensessie. Bekijk hier de foto's.

Oleguer tekende dinsdagochtend zijn contract bij Ajax, en verscheen een paar uur later voor het eerst op het trainingsveld. Oleguer tekende dinsdagochtend zijn contract bij Ajax, en verscheen een paar uur later voor het eerst op het trainingsveld.
Gabri is een bekende van Oleguer. Het duo speelde samen bij Barcelona. Gabri is een bekende van Oleguer. Het duo speelde samen bij Barcelona.
Oleguer liet zich tijdens een potje handbalrugby van zijn beste kant zien. Oleguer liet zich tijdens een potje handbalrugby van zijn beste kant zien.
Oleguer verkeert in goede conditie. Barcelona begon hij net als Ajax ruim twee weken geleden aan de voorbereiding. Oleguer verkeert in goede conditie. Barcelona begon hij net als Ajax ruim twee weken geleden aan de voorbereiding.
Klaas Jan Huntelaar stond tijdens een van de partijvormen in de dekking bij de nieuwe verdediger. Klaas Jan Huntelaar stond tijdens een van de partijvormen in de dekking bij de nieuwe verdediger.
Oleguer was dinsdagmiddag sterk aan de bal. Oleguer was dinsdagmiddag sterk aan de bal.