Menu

Eerste vergadering Ajax Kids Club-raad 2003-2004

De eerste raadsvergadering van dit seizoen werd gehouden in de bestuurskamer van Ajax. Het was een spannende vergadering, want alle raadsleden moesten zich voorstellen en hun ideeën voor het komende jaar presenteren.

De raadsleden van dit seizoen zijn: Cherique Walker, Susanne Soethoudt, Kay Bult, Dennis Versteeg, Rachelle Stootman en Bas Jaegers.

Twee van de 6 raadsleden konden helaas niet aanwezig zijn, maar zij zullen in de volgende vergadering gepresenteerd worden. Hieronder volgen de notulen, gemaakt door Susanne Soethoudt. Deze notulen zijn ideeën van de leden en er wordt door de Ajax Kids Club gekeken wat de mogelijkheden van deze ideeën zijn. Wij houden jullie natuurlijk hiervan op de hoogte! Heb jij nog leuke ideeën voor de volgende raadsvergadering? Laat jouw mening dan horen door deze ideeën te sturen naar kidsclub@ajax.nl

Notulen vergadering 1 2003-2004
Aanwezig: Cherique Walker, Susanne Soethoudt, Kay Bult, Dennis Versteeg

Wij hebben het tijdens de vergadering vooral over het Ajax Kids Club-blad gehad. We denken dat het misschien leuk is als meer kinderen een speler kunnen interviewen met het grote interview. Op deze manier komen er meer kinderen aan de beurt.
Verder is het leuk om 2 keer per jaar een Ajax Quiz in het blad te houden met mooie prijzen. Bijvoorbeeld een shirt van je favoriete speler, een meet-en-greet met je favoriete speler, op de foto met favoriete speler. Ook is het leuk als er een poster in het blad komt en elke maand een Kids Club-lid zijn favoriete opstelling kan geven.

Algemeen
* Het zou leuk zijn als er een aparte Kids Club-dag komt. Deze kan dan anders ingevuld worden dan de Open Dag in augustus. Het zou leuk zijn als je dan wat meer met de spelers in contact kan komen.

* Als een speler jarig is kan iedereen kaartje of emailtjes sturen aan die speler en dan worden de leukste op internet gezet.

* Vaker een chatsessie houden.

* Kids Club-leden mogen ook een Speler of Talent van het jaar kiezen.