Menu
'Eervolle' vermelding Janssen in Jaarboek

'Eervolle' vermelding Janssen in Jaarboek

Theo Janssen heeft een bijzondere plek in het Officiële Ajax Jaarboek 2010-2011. De kersverse Ajacied bekeek de boekpresentatie afgelopen vrijdag, in De Lutte, belangstellend en deed een opmerkelijke ontdekking toen hij de kampioenseditie doorbladerde.

Waar het op de 176 pagina's natuurlijk vooral de Ajacieden - van afgelopen seizoen - zijn die het beeld domineren, treft de lezer op pagina 165 een paginagrote foto van een juichende Janssen aan. In het rode tenue van zijn oude werkgever FC Twente... 'Theo Janssen topscorer tegen Ajax', is de begeleidende kop boven 'zijn' statistiek. Met zijn vier treffers was de middenvelder in de jaargang 2010-2011 de meest trefzekere speler tégen Ajax. Voor het nieuwe seizoen 2011-2012 is alvast een ding zeker: er zal in het Jaarboek van komend voetbaljaar een nieuwe 'topscorer tegen Ajax' zijn.

De Ajacied Janssen kon overigens wel lachen om het statistische gegeven.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2010-2011 (met op dvd het jaaroverzicht van Ajax) is geschreven en samengesteld door Ronald Jonges en Michel Sleutelberg. Ajax TV verzorgde het seizoensoverzicht. Het boek is uitgegeven door uitgeverij Carrera en uiteraard verkrijgbaar in de Online Fanshop. Prijs € 17,50

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Koop hier direct jouw exemplaar van het Ajax Jaarboek in de Online Fanshop

Ajacied Theo Janssen wijst op 'zijn' statistiek in het Ajax Jaarboek 2010-2011. Ajacied Theo Janssen wijst op 'zijn' statistiek in het Ajax Jaarboek 2010-2011.