Menu

Elftal CSU-medewerkers ontmoet Ajacieden

Een elftal medewerkers van CSU Total Care met hun introduc├ęs kregen op 7 april de gelegenheid de Ajax-selectie te ontmoeten. CSU, al ruim vijftien jaar sponsor van Ajax, is ook leverancier van schoonmaak- en beveiligingsdiensten aan Ajax in de Amsterdam ArenA.

Om half zes 's ochtends waren de eerste Ajax-fans van CSU al onderweg naar de Amsterdam ArenA om hun favoriete spelers te ontmoeten. De CSU-medewerkers zagen hun vroege opstaan beloond toen zij oog-in-oog stonden met de Ajacieden die zich bij trainer Ronald Koeman om half tien moesten melden voor de training.

Nadat alle CSU-ers de ArenA bereikt hadden, begon hun Ajax-dag in de bestuurskamer met een kopje koffie of thee en een Ajax-gebakje. Na het welkom kreeg de voltallige groep een rondleiding door het stadion. Het CSU-gezelschap bezocht de Ajax shop, het Ajax museum, de controlekamer, het speelveld in de ArenA en het trainingsveld. Net voor de training van Ajax kon iedereen op de foto met de Ajacieden.

Als klap op de vuurpijl mocht de groep samen met de selectie lunchen in het spelershome. Na het welkomstwoord van Ronald Koeman veroverde iedereen zijn plekje naast zijn favoriete Ajax-speler voor de lunch. Daarna werden er de nodige foto's gemaakt en handtekeningen uitgedeeld en werd door middel van een loterij een gesigneerd Ajax-shirt met handtekeningen van de spelers verloot, die door Rafael van der Vaart werd uitgereikt.