Menu

Elftal van de maand april

Deze maand stellen wij het elftal voor van Joël Robijn. Hij speelde in de F4 van de FC Meppel en op dit moment in de F1.

Van links naar rechts
Trainers: Bart van Deel, Joris Honings
Leiders: Dick Feitsma en Johan Stoel
Middelste rij: Robert Padding (middenvelder, spits) Rutger Feitsma(verdediger), Bart Hoekerswever (verdediger, middenvelder), Wesley Stoel (spits), Ramon Bosma (spits).

Zittend van links naar rechts
Jens Noppers(middenvelder), Dion de Vries (verdediger, middenvelder), Killian Logchies (middenvelder), Luuk Bergsma (keeper) en Joël Robijn (spits).

De F4 van FC Meppel is een elftal van jongens die voor het tweede jaar samen voetballen. Het eerste jaar, als F6 verloren ze veel wedstrijden in de competitie, maar in hun tweede seizoen ging het steeds beter. Het ging zelfs zo goed dat ze de najaarscompetitie hebben gewonnen en tijdens een zaalvoetbaltoernooi wonnen ze ook weer de beker. Daarna zijn ze vol moed aan de voorjaarscompetitie begonnen. Als ze deze ook gaan winnen hebben ze voor de derde keer een prijs gescoord.

In het nieuwe seizoen 2002/2003, zijn er drie spelers naar de F1 gegaan, Wesley Stoel, Rutger Feitsma en Joel Robijn. De anderse spelers kwamen uit voor de F3. Beide teams zowel de F1 als de F3 zijn in de najaarscompetitie 2002 weer eerste geworden.

Wil jij ook elftal van de maand worden?
Stuur ons een brief of e-mail met een foto waarin je jezelf aan ons voorstelt.
En wie weet ben jij de volgende keer met je elftal het "elftal van de maand".
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA Amsterdam
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.