Menu
Elftal van de maand april 2006

Elftal van de maand april 2006

De F8 van de Rijnsburgse Boys is deze maand het elftal van de maand april van de Ajax Kids Club!

Het team bestaat uit de volgende jongens en 1 meisje:
Timon, Cors, Jan, Patrick, Justin, Rowdy, Remco, Suze, Matthias en Julian.

Patrick de Mooij is Kids Club-lid en hij vond dat zijn elftal eens in het zonnetje gezet moest worden.

Dit elftal heeft vorig seizoen een moeizaam begin gehad met alleen maar verliespunten. Na de winterstop zijn ze echter keihard teruggekomen. Ze hebben inmiddels maar 1 wedstrijd verloren en dat was van de koploper in de competitie en alle overige wedstrijden hebben ze gewonnen en niet zo'n klein beetje ook met uitslagen van 6-0 en 12-1.

Topscorer is Cors de Mooij iedere wedstrijd schiet hij er wel een paar in! Op dit moment staan ze 2e. Het is een heel leuk en gezellig team een aantal ouders zijn wekelijks bezig om het elftal draaiende te houden. De vaders van Patrick en Julian zijn leider, de vader van Remco maakt wekelijks foto's tijdens de wedstrijden, de vader van Suze schrijft iedere week een stukje op de website van Rijnsburgse Boys, de vader van Justin is de trainer en de overige ouders staan uiteraard voor dag en dauw op om iedere zaterdag langs de lijn te juichen en aan te moedigen.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "Elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!