Menu
Elftal van de maand april

Elftal van de maand april

Ons elftal van deze maand is Boekel Sport E4. Dit trotse elftal komt uit Boekel, Noord- Brabant, het plaatsje waar Leontien van Moorsel geboren is. Het team bestaat uit 9 jongens en 1 meisje, 2 trainers en 2 leiders.

Inderdaad, dat lezen jullie goed. Er zit er ook een stoere meid in het team en die voetbalt net zo goed als de jongens.

Van links naar rechts:
Johan: leider, Twan: trainer, Britt: linkerverdediger,
Rens: spits, Dwayne: keeper, Danny: linkermiddenvelder,
Sten: rechtermiddenvelder, Guus: rechtsvoor, Fred: leider,
Kevin: linksvoor, Niels: voorstopper, Joey: midmid, Rik:
rechterverdediger (niet op de foto trainer Pieter-Jan).

Afgelopen najaar is dit team kampioen geworden met 27 punten. Slechts 1 wedstrijd werd verloren. Zelf scoorden ze maar liefst 59 doelpunten en kregen er maar 21 tegen.

Zij zijn al drie jaar een "vriendenteam" en spelen heel goed over, vandaar die 59 doelpunten. Zij hebben zelfs een keer met 3-0 achter gestaan en toch nog gewonnen met 3-5. Ze worden dan ook enorm gesteund door de supporters van dit team. Ze staan altijd aan de zijlijn en juichen hun elftal altijd uitbundig toe.

Ze hebben ook vriendschappelijke wedstrijden gespeeld in Boekel en deze hebben ze allemaal gewonnen, zelfs van de E3!

De voorjaarscompetitie is weer in volle gang en ze zijn weer goed van start gegaan. De eerste wedstrijd hebben ze in ieder geval weer gewonnen. Helaas zijn er een aantal wedstrijden afgelast vanwege het slechte weer, maar als het zo door gaat dan worden ze vast weer kampioen.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "Elftal van de maand" worden als jij (of een teamgenootje) lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!