Menu

Elftal van de maand Augustus

Deze maand stellen wij het volgende elftal aan jullie voor: de F2 van Nemelaer. Niet alleen Ajax was erg succesvol afgelopen seizoen maar ook dit elftal heeft een kampioenschap behaald. In de F2 zitten maar liefst 3 leden van de Ajax Kids Club. Ze zijn zoals jullie begrijpen echte Ajaxfans, zo zijn ze regelmatig in de Amsterdam ArenA, Bij de trainingen van hun helden of tijdens een sportief verjaardagspartijtje in het stadion.


De spelers zijn:

Jasper de Werdt is een goede verdediger en soms komen de tegenstanders niet eens over de middenlijn.

Joep Peijnenburg is met zijn snelheid overal op het veld te vinden, hij wordt soms wel eens Turbo Joep genoemd.

Tom Kennes kan erg goed dribbelen en scoren kan hij ook en door zijn strakke voorzetten zijn de andere jongens weer in staat om een doelpunt te scoren.

Gijs van Baast is regelmatig de heerser op links en kan zeer gevaarlijk zijn.

Mark Verhulst is erg goed in het geven van passes en heeft altijd een goed overzicht op het veld. Ook een echte doorzetter ondanks een enkelblessure was hij niet van het veld af te krijgen.

Bart van den Akker kan keepen als de beste maar ook als speler doet hij het erg goed.

Mark van Iersel daar moet je voor oppassen want hij kan lekker fel voetballen en als tegenstander ben je al gauw de bal kwijt.

Mathijs Bertens kan erg goed voetballen op het middenveld en is ook nog tweebenig.

Jeroen Witlox is een van de spitsen en kan heel gevaarlijk zijn als zijn schoenen op scherp staan.

Deze jonge spelers zijn allemaal in de leeftijd van 9 tot 10 jaar. Hun motto is dan ook "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst " en dit geldt zeker voor dit goede team.

De personen die dit geweldige team begeleiden zijn: Frans van Baast en Martin van Iersel als leiders. René Peijnenburg als assistent en natuurlijk de trainer/coach Ad Kennes.

Het seizoen 2001/2002 was een uniek seizoen met twee kampioenschappen, winst in het 4x4 toernooi en een meer dan verdienstelijke 2e plaats en sportiviteitsprijs in het Hilvaria toernooi.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons dan een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl.

Je kunt alleen 'Elftal van de maand' worden als jij of een teamgenootje lid is van
de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club lidnummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen!