Menu
Elftal van de maand augustus 2005

Elftal van de maand augustus 2005

Deze stoere jongens zitten in het elftal van Jessin van Eijkeren Ze spelen bij RCS E3 in Oost-Souburg. Jessin gaat ze aan jullie voorstellen.

Staand van links naar rechts:
Jessin: Dat ben ik zelf. Ik ben een echte verdediger en ik ga ervoor.
Rubben: Is ook een echte verdediger.
Dennis: Samen met Rubben en Jessin houdt hij als verdediger alles dicht.
Yanick: Is een middenvelder met een heel hard schot.
Tomas: Kan heel goed aanvallen en staat op het middenveld.

Zittend van links naar rechts:
Mike: Een echte keiharde spits hij gaat er helemaal voor.
Thom: Is een harde werker op het middenveld en hij heeft een heel hard schot.
Davey: Is de keeper die echt alle ballen tegenhoudt. Hij is echt een super kanjer.
Jerrely: Een snelle aanvaller, aan de linkerkant is hij supersnel.
Patrick: Is overal inzetbaar aan de buitenkant of op het middenveld.

Dit zijn dus de jongens waar ik het afgelopen seizoen mee heb gevoetbald. Mijn moeder was leidster van ons elftal samen met Niek en Peter, mijn vader.

Afgelopen seizoen zijn we 2 keer kampioen geworden, in het voorjaar en in het najaar. Vooral het laatste kampioenschap was heel spannend bij deze wedstrijd was het erop of eronder. Wij werden kampioen of onze tegenstanders. Wij zijn er helemaal voor gegaan en hebben gewonnen! Het feest kon beginnen!

Als afsluiting van het seizoen had mijn moeder een verrassing voor het elftal. We gingen met zijn allen met de trein naar Amsterdam om naar een training van Ajax te kijken. Helaas was de training binnen, maar toch hebben we veel lol gehad. Er was genoeg te zien in het Ajax Museum en natuurlijk in de Fanshop. Het was een lange dag s'ochtends om 7.25 uur op de trein en s' avonds om 21.00 weer thuis in Oost-Souburg.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "Elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen!