Menu

Elftal van de maand augustus

Het elftal van Jerry de Wolf staat deze maand in de belangstelling. Ook dit team is afgelopen seizoen kampioen geworden! De ouders van deze jongens kwamen op het idee om eens tegen elkaar te voetballen de ouders (Reuzen) tegen de Kids(Dwergen). Vandaar dit wedstrijdverslag.

Woensdag 12 mei 2004 was het zover. Iedereen stond startklaar en was zeer gemotiveerd. De Dwergen waren overtuigd van hun overwinning op de Reuzen. In de eerste minuut kwam de openingstreffer (helaas) voor de Reuzen. De Dwergen wisten niet wat hun overkwam en zetten de aanval in. Na 35 minuten werd hun inzet beloond en werd het 1 - 1.

Na een kwartier werd er een onterechte penalty aan de Dwergen gegeven en scoorde Jari Langeraar 2 - 1. Het was een spannende wedstrijd en beide teams deden erg hun best . Op een gegeven moment werd het toch 2 - 2.

De Reuzen kwamen goed opzetten, maar de ballen werden uitstekend tegengehouden
door de keeper Jelle Dekker. Na een goede actie van de Dwergen maakte Timon Lub een goal en werd het 2 - 3 voor de Dwergen. Zij waren gelijk in een hoerastemming want het eindsignaal zou bijna klinken. Toch scoorden de Reuzen op het laatste moment en de uiteindelijke uitslag was dan ook 3 - 3.

Foto:
Bovenste rij van links naar rechts:
Jan Langeraar, Wout Bosgra, Peter van Klaveren, Frans Tettero, Elly Lub, Gerda de Wolf
Dirk-Jan van der Logt.

Zittend van links naar rechts:
Jan Langeraar (spits), Iwan Bosgra (linksachter),Jelle Dekker (keeper),
Daan van Klaveren (linksmidden), Kees Reus (rechtsmidden), Bas Tettero (rechtsachter), Timon Lub (midden), Jerry de Wolf (midden).


Jouw elftal?
Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden? Stuur een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en enkele bijzonderheden over je team.

Adres
De teamfoto en de tekst kun je sturen naar:
kidsclub@ajax.nl

Alleen leden van de Ajax Kids Club
Je kunt alleen 'Elftal van de maand' worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jou of je teamgenootje weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen!