Menu

Elftal van de maand december

Dit jaar sluiten wij af met het team van Jeffrey Sluis. Het elftal speelt bij de H.S.V.de Zuidvogels uit Huizen. Vorig jaar zijn ze begonnen als kabouters (5 jaar) en ze zijn toen ongeslagen kampioen geworden. Dit seizoen zitten ze bij de F8 en proberen ze weer net zo hoog te eindigen.

Het is soms weleens moeilijk als je tegen 8-jarige moet spelen, maar ze doen het goed! Ze hebben 4 wedstrijden gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 2 verloren.

Staand van links naar recht:
Yessin: Een middenvelder en aanvaller
Martijn: Een bikkel van een verdediger
Pieter: Zet de lijnen uit op het middenveld
Rick: Speelt rechts op het middenveld
Walid: Speelt links op het middenveld

Zittend van links naar rechts:
Jeffrey: Een kanjer van een spits
Florian: De keeper net zo goed als Lobont
Laurens: Een topverdediger
Mickey: Een sterke aanvaller en verdediger

Hun clubtenue bestaat uit:
* Een rood/groen geblokt shirt
* Een zwarte broek
* Rode sokken.

Dit elftal heeft, net als de Ajax Kids Club, een mascotte. Hij is 3 jaar, lid van de Ajax Kids Club en de broer van Stefan. Hij is net als Lucky elke wedstrijd aanwezig.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar Kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen "elftal van de maand worden"als jij of een teamgenootje lid is van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen.