Menu
Elftal van de maand december 2005

Elftal van de maand december 2005

Wij stellen jullie voor aan de F1 van Sport Vereniging Honselersdijk. Dit elftal bestaat uit 8 enthousiaste voetbaltalenten.Alex en Joey (spitsen) Tim en Stanley ( middenveld) Mark en Martijn (verdediging) en Remon en Sven wisselen de keepersbeurten af.

De leiders zijn Hans en Marcel. Zij staan ieder zaterdag met veel zin de jongens te begeleiden bij de wedstrijden. Voor de vuile shirts en broekjes staan om de beurt
de moeders paraat om ze voor de volgende wedstrijd weer spik en span af te leveren.

De F1 speelt in de 2e klasse en moest in het begin van het seizoen even op gang komen, maar inmiddels zijn ze van de 9e plaats naar de 4e gestegen. Net als Ajax is het team aanvallend ingesteld. Het is een elftal met karakter, ze laten nooit de koppies hangen. Bij thuiswedstrijden komt de hele familie kijken opa's, oma's, broertjes, zusjes en natuurlijk de vaders en moeders.

Dit team uit het Westland (wat erg dicht bij Rotterdam ligt) heeft maar liefst 7 Ajax fans waarvan er zelfs 4 lid zijn van de Ajax Kids Club.

De kleuren van SVH zijn net als het Nederlands elftal, oranje shirt en witte broek. De mannen trainen 2x per week samen met de F2 op maandag en op woensdagmiddag vooral het partijtje na de training is favoriet.

De F1 heeft zelfs een sponsor het is wel geen ABN AMRO maar ze kunnen er goed mee voor de dag komen!


Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Clubnummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!