Menu

Elftal van de maand december

Deze feestelijke maand stelt Collin Meens zijn team aan jullie voor. Zij komen uit Vaesrade, helemaal uit het zuiden van Limburg. Dit is ver weg van Amsterdam, maar toch is het grootste deel van ditelftal Ajax-fan. Eén speler is voor Feyenoord en één voor Fortuna, maar als je een sportieve ploeg bent dan maakt dit helemaal niet uit!

Staand van links naar rechts:
trainer John van Geffen, Jasper Moonen, Stan Habets,Bob Peters, Merlijn Alberts,
Arjan Visschers, Collin Meens, Kira Vusschers en trainer Huub Meens.
Zittend van links naar rechts:
Tom van Geffen, Mick Hermans, Ayla Holka, Davey Hanssen en Janou Seijen.

Twee jaar geleden zijn zij begonnen met een geheel nieuw F-team. Ze waren toen 5 of 6 jaar oud en hadden het op dat moment niet erg makkelijk. Bij heel wat wedstrijden kregen zij de ballen om de oren. Met dikke cijfers werd er verloren, maar dankzij de peptalk van hun coaches John en Huub bleven ze toch met de koppies omhoog kijken.

De trainers zijn fanatieke Ajacieden, dus die kijken goed naar de training die door
Koeman gegeven wordt. Vorig jaar ging het al wat beter er werd niet meer zoveel verloren en er werd zelfs nog wel eens gewonnen. Dit jaar zijn ze allemaal in de leeftijd van 7 en 8 jaar, het zijn inmiddels stoere, sterke jongens en het gaat al een heel stuk beter. Met nog 1 wedstrijd te gaan staan ze nu op de 3e plaats.

Vorig jaar hadden de coaches iets leuks bedacht, als zij de laatste wedstrijd zouden winnen dan hadden ze een leuke verrassing voor hun. Ze hadden heel erg hun beste gedaan en....... ze wonnen!. Met het hele team zijn ze toen naar de Ajax Kids-dag gegaan in Genthout. Dit vonden ze echt toppie!!!.


Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl.
Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij (of een teamgenootje) lid bent
van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen!