Menu

Elftal van de maand februari 2005

Dit zijn ze dan, het elftal van Bas van Midde uit Nieuwegein. Ze staan en liggen er allemaal wel erg relaxed en cool bij maar vergis je niet ze kunnen wel erg goed voetballen. Zij zitten bij de JSV in de E9, vorig jaar zaten ze nog bij de F9 daar wonnen ze de eerste helft van de competitie alles maar in de tweede helft ging het echter bergafwaarts en verloren ze 3 keer op rij.

Toen hebben ze bij Bas thuis het volgende gedaan: zijn moeder kocht een Ajax-dekbed zijn vader opende een Ajax-rekening en Bas trok zijn Ajax ondergoed aan. En wat denk je ze wonnen de volgende wedstrijd met 8-2, Lucky he !

Wel een goed tip van Bas!

Bij de E-tjes gingen ze dit seizoen erg ongelukkig van start. Bij de Open Dag kregen ze al te maken met 3 blessures. Ruben werd gestoken door een wesp midden op zijn voorhoofd. Daarna botste Bas tegen Nick aan bij het levend tafelvoetbal. Hierover een kleine uitleg van Bas: Je staat op een soort springkussen en je bent vastgebonden aan een stang net als bij tafelvoetbal maar dan met echte spelers. De teen van Bas was helemaal blauw en hij kon een week niet voetballen. De derde blessure was voor Davey. Hij verstuikte zijn enkel bij het penaltyschieten. Door al die blessures was de rest van het team die dag helemaal van slag.

Hier nog een mooie foto van Bas in zijn nieuwe Ajax-kamer Hier nog een mooie foto van Bas in zijn nieuwe Ajax-kamer

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team.
De teamfoto en de tekst kun je sturen naar
kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het
Ajax Kids Club-nummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!