Menu
Elftal van de maand februari 2006

Elftal van de maand februari 2006

Jens van der Wal is 7 jaar oud en trots op zijn elftal: De F3 van VV Teisterbanders uit Kerk Avezaath. Dit team bestaat uit 10 superleuke vrienden die heel sportief en fanatiek zijn.

Bijna alle jongens zijn 7 jaar. Sinds 2 jaar vormen ze een hechte groep waarvan het merendeel ook super Ajax-fans zijn. Hieronder staan ze dan van links naar rechts:

Casper - Luuk - Fulco - Sem - Stefan H. - Jens-Thiemo - Stan - Stefan S. - Jordy

Het seizoen is wat roestig begonnen, maar ze hebben uiteindelijk toch met 5-0 gewonnen. Ze trainen elke dinsdagavond fanatiek onder de leiding van de trainers Gijs van Mourik en John de Reuver. Zij zorgen ervoor dat hun techniek en spelinzicht verbeterd wordt. Ze oefenen heel veel met de bal, je kan dan ook zien dat de jongens steeds beter worden. Hoewel de heren nog geen vaste plaats op het veld hebben kan je wel al duidelijk zien op welke plek ze zich thuis voelen. Ook wordt de link met een aantal Ajax-spelers al gemaakt. Thiemo is Galasek, Stefan S. is net zo snel en soepel als Pienaar en Jens is een echte Maduro. Sem voelt zich meer Wesley Sneijder, Stefan H. zou de plaats van Babel in kunnen nemen en Fulco begint zich als de echte Stekelenburg tot keeper te ontpoppen.

De fans zijn trouw en komen vaak kijken. Naast de ouders zijn er ook steeds meer andere vaste fans langs de lijn te vinden. Ook tijdens feestjes zijn de heren onafscheidelijk en hoewel twee van de jongens niet in dezelfde klas zitten horen ze er wel degelijk bij. Een echt hecht team waar de Teisterbanders als vereniging trots op kan zijn.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!