Menu

Elftal van de maand januari 2005

Het eerste elftal van dit nieuwe jaar 2005 is de E2 van RKEDO uit De Goorn. Robert Bakker wil graag zijn team aan alle Kids Club-leden voorstellen.

Het team speelt dit seizoen voor het eerst samen. Volgens de toeschouwers is het altijd genieten als je langs de kant van het veld staat. Op dit moment zijn ze koploper in de 2de klasse. De jongens hebben 9 wedstrijden gespeeld en 22 punten behaald. Ze hebben zeker niet van de minste gewonnen. Zo was er o.a. een overwinning op Hollandia E2 en de Blokker E3. Hun topscorer is Robert Bakker. Het doelsaldo is op dit moment 33 doelpunten voor en 10 tegen. De verdediging is supersterk en de tegenstanders komen er bijna niet doorheen.

Ze trainen samen met de E1 op dinsdag- en donderdagavond en de opkomst is altijd 100%. Dinsdag worden ze getraind door Dirk-Jan Braas (een speler van het eerste) en donderdag door Mathijs van Langen en Toin Blom. Allemaal jonge jongens die op een speelse manier allerlei leuke trucjes en vlotte combinaties aan de jongens leren.

Na het trainen is er vaak een watergevecht met de E1, want door de vele fraaie traptechnieken en trucjes valt er regelmatig iemand met zijn gezicht in de modder.

Staand van links naar rechts:
Robert Bakker linksbuiten, Ronald Loos rechtshalf, Bram Weel centrale middenvelder, Tye Groot rechtsachter, Danny Blokdijk linkshalf.
Zittend van links naar rechts:
Jos Keizer begeleider, Marcel Reus keeper, Paul Keizer rechtsbuiten Hans Keizer linksachter.


Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl.
Je kunt alleen 'Elftal van de maand' worden als jij of een teamgenootje lid is van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen.