Menu
Elftal van de maand januari 2006

Elftal van de maand januari 2006

Het nieuwe jaar trappen we af met het elftal van Wesley Leenders. Hij speelt samen met nog een aantal kanjers in de E4 van Rhode uit Sint Oedenrode (dat ligt tussen Den Bosch en Eindhoven).

Alle teamgenoten van Wesley zijn PSV-fans, maar Wesley zeker niet. Al bijna zijn hele leven is hij voor Ajax! Wesley staat in de spits en is dan ook een grote bewonderaar van Wesley Sneijder.

Op de foto staan de volgende jongens:
Staand van links naar rechts: Franske, Stefan, Robbert en Hugo (hij is nu de keeper) en dan nog Bas, de reserve keeper van vorig seizoen.
Zittend van links naar rechts: Thomas, Jesse, Wesley, Jorg, Lex , en Jochem
De trainers en leiders zijn Jhon, Jeroen en Piet en sinds dit seizoen ook de vader van Wesley.

Deze jongens hebben veel plezier bij de trainingen en de wedstrijden. Ze zijn dan ook erg goed op elkaar ingespeeld en weten wat ze aan elkaar hebben. Het is dus keileuk bij Rhode, maar Wesley wenst toch wel om ooit bij Ajax in het eerste te mogen spelen.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!