Menu

Elftal van de maand juli

Deze maand stellen wij het (oude) team van Nigel Ciebrant voor. Nigel vind het erg leuk om nog met zijn oude team, waarin hij van jongs af aan heeft meegevoetbald, "Elftal van de maand" te zijn.

Onderstaande foto is dan ook van vorig
seizoen.

Op de bovenste rij van links naar rechts:
Leider Hans, Mike, Sebastiaan, Nigel, leider Rob, Nicky en leider Marcel.

Op de onderste rij van links naar rechts zie je:
Kevin, Ferdi, Tom, Mark en Maurice.

Dit team was de F3 van Pancratius en is inmiddels de E4 geworden. De meeste jongens uit dit team hebben hun eerste lessen in het dribbelen, verdedigen, hoog houden en passen van Ome Jan gekregen. Ze hebben het spelletje inmiddels aardig onder de knie en zijn dat seizoen kampioen geworden.

Dit seizoen ging het iets minder, maar zoals altijd is het evengoed wel heel erg gezellig om met je vrienden een potje te voetballen.

De laatste wedstrijd die ze samen hebben gespeeld werd helaas verloren met 6-2 en dat deed toch wel een beetje pijn. Nigel was nog wel een klein beetje blij omdat hij de twee doelpunten had gemaakt.

Volgend seizoen gaat Nigel de club verlaten en vertrekt naar Nas in Zwanenburg, daar gaat hij verder met zijn voetbal carrière. Wij wensen hem daar heel veel succes mee!

Wil jij ook met jouw elftal "elftal van de maand" worden?
Stuur ons een brief of e-mail met een foto waarin je jezelf aan ons voorsteld.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA Amsterdam
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.