Menu
Elftal van de maand juli 2005

Elftal van de maand juli 2005

Zijn ze niet stoer het elftal van Jari Wijnhoven? Ze spelen bij de B.V.V. 27 uit Blitterswijck in de F1. Voor de winterstop zijn ze tweede geworden helaas hadden ze 1 keer verloren en het kampioenschap ging aan hun neus voorbij.

Deopstelling van deze kanjers:
Gijs Gooren keeper
Michiel de Ruyter achter
Jordi de Mulder midden
Nic van Ool voorhoede
Saskia Tax achter
Luca Schraven voorhoede
Jari Wijnhoven midden
Rick Rongen voorhoede
Merel van Deynen midden
De leider en trainer Henk Gooren en Theo van Maanen.

Kort geleden hebben ze het MEWA-toernooi gewonnen.Van alle F1 teams uit de gemeente Meerlo-Wanssum waren zij dus de beste.

Elke woensdag gaan ze trainen. Vanaf de volgende competitie gaan ze 2x in de week trainen, want dan horen ze bij de E-jeugd. Na elke wedstrijd mogen ze nog een penalty nemen en meestal zitten die wel! De keeper Gijs houdt de meeste ballen van de tegenstander er wel uit. Hij is wel niet zo groot maar wel heel erg goed

In de tweede helft van de competitie zijn ze tweede geworden. Volgend seizoen willen ze kampioen worden en daar gaan zij heel erg hun best voor doen.

Op 10,11 en 12 juni hebben ze een voetbalkamp gehad. Alle E en F spelers slapen dan in de sportkantine. Natuurlijk hebben ze tijdens deze dagen veel gevoetbald en heel weinig geslapen.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar:kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "elftal van de maand"worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Clubnummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen.