Menu
Elftal van de maand juni 2013

Elftal van de maand juni 2013

Elftal van de maand juni is het elftal van Kids Club-lid Demi Verhaaff.

Zaterdag 20 april om 9.00 uur speelden de meiden van Overbos MF1 thuis (sportpark Overbos) tegen de Koninklijke HFC. De meiden moesten minimaal gelijk spelen om kampioen te worden.
Een spannende wedstrijd.
Er waren veel supporters met spandoeken aanwezig waaronder ouders, opa's en oma's .De verlossende 1-0 kwam uit een perfect genomen hoekschop zo op de knie van Anouk die de bal intikte.
Wat kon er nog misgaan. De jongetjes van de koninklijke HFC gingen nog wel in de aanval, maar in de 2e helft maakten de meiden het af.Na een overwinning van 5-0 waren zij terecht kampioen.

Een megabeker werd uitgereikt door de voorzitter van Overbos, patat, kinderchampagne, bitterballen en het officiële" We are The Champions" nummer werd gedraaid maakten het feest compleet.
Gefeliciteerd Anouk, Kim, Demi, Dion, Jamie, Anna, Sophie, Michelle, Merle, Elin, Rasha en de coaches Jan en Marco.

Een week na deze wedstrijd wonnen de meiden hun 10e wedstrijd zodat ze ongeslagen kampioen zijn geworden.


Groetjes, Demi

Ook leuk om te weten dat ons Ajax Kids Club-lid, Demi Verhaaff aanwezig was bij de contract ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Ajax vrouwen en SV Overbos.

Wil je ook met jouw team 'Elftal van de maand' worden?

Stuur ons een brief of e-mail waarin je jezelf en jouw team aan ons voorstelt en doe daar ook een foto bij.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen in aanmerking komen om elftal van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.