Menu

Elftal van de maand juni

Kids Club-lid Jeffrey Knol Wil graag zijn team voorstellen: De E3 van VV EMMEN-AV. Na een heel spannend seizoen zijn ze bijna kampioen geworden! En daar zijn ze reuzetrots op!

Van links naar rechts:
Staand: Jan Vos( trainer/leider) van dit team, Jesper Arends, Pino Wouters, Tom Overbeek, Mark Vroling en Jan Arends( leider).

Zittend: Jan-Geert Meppelink, Bas van Ommen, Jeffrey Knol en Nick Picek.

Dit stoere team is in de najaarscompetitie op de tweede plaats geëindigd.
Het was een hele spannende competitie waarbij de strijd om de bovenste plaats ging tussen DZOH, de Weide en dit goede team van de VV Emmen.

De laatste wedstrijd speelden zij tegen de Weide en als ze zouden winnen met 7 doelpunten verschil dan waren zij nog kampioen geworden. Helaas wonnen zij met 5-0 wat eigenlijk al een super score is!

Uiteindelijk waren ze toch erg trots op zichzelf dat ze in deze competitie tweede waren geworden.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over jouw team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen elftal van de maand worden als jij, of een teamgenootje lid, bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!