Menu

Elftal van de maand maart 2005

Deze maand een stellen wij jullie voor aan een stoere ploeg uit Heiloo: de E1 van HSV.

Hier zien jullie hun kampioensschapsfoto.
Achterste rij: Rob Kuiper, (leider/trainer) Mark Slaap (keeperstrainer)
Marcel Baltus (leider/trainer).
Middelste rij: Theo Schipper, Ruben ten Broek, Mitchell Slaap,
Dennis Houtenbos, Tristan Kuiper.
Onderste rij: Hucky de Haas, Daan Jansen, Jesper de Vre, Ruben
Neefjes.

Mitchell vond dat het wel tijd werd om zijn elftal voor te stellen op de Ajax Kids Club-site. Hijheeft al een paar jaar een seizoenkaart van Ajax en zit samen met zijn vader en vrienden op Zuid.

Mitchell en zijn teamgenoten zijn najaarskampioen geworden van 2004. Dit seizoen hebben ze 59 doelpunten gemaakt en maar 18 doelpunten tegen gekregen. Mitchell is hierdoor de minst gepasseerde keeper. Het elftal traint 2x per week en krijgt ook nog een aparte keeperstraining.

In januari hebben ze een boarding- zaalvoetbaltoernooi gespeeld in Akersloot. In hun poule zaten vele bekende namen zoals Ajax E2, Volendam E1, ADO 20 E1, Meervogels E1 en Feyenoord E2.
Dit elftal heeft toen gewonnen van Ajax met 1-2 en van Volendam met 1-4. Helaas hebben ze verloren van Feyenoord, Meervogels en ADO 20. Toch hebben ze een geweldig weekend gehad. Ze hadden nog nooit de een zaal gespeeld en dat blijkt toch heel anders te zijn dan op het veld. Maar met deze actie kwamen ze wel in de krant
en dat is toch wel erg cool!

Deze voetballers zijn buiten het sporten ook goede vrienden en na schooltijd spelen ze veel met elkaar en worden er hutten gebouwd in de bossen.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "Elftal van de maand" worden als jij (of een teamgenootje) lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!