Menu
Elftal van de maand maart 2006

Elftal van de maand maart 2006

Elftal van de maand maart is SV Nieuw Sloten uit Amsterdam. Mitchell Vermeulen is een van de spelers en wil graag zijn team aan jullie voorstellen.

SV Nieuw Sloten is een vrij nieuwe voetbalclub. De club is opgericht in het seizoen 2004-2005 en heeft dit seizoen maar liefst 25 jeugdelftallen die het hartstikke goed doen. Mitchell zlef speelt daar nu voor het 2e seizoen.

Dit seizoen voetbalt Mitchell in de F4 (samen met een paar vriendjes uit de F7 van vorig seizoen). Zij spelen nu voor het eerst samen en staan nu al 2e in hun klasse. De papa van Mitchell en de papa van Tim zijn de coaches en de trainer is Nick.

Ze zijn allemaal vrienden van elkaar en hopen nog lang bij SV Nieuw Sloten samen te voetballen en ook een keer kampioen te worden.

Op de foto staan v.l.n.r. (bovenste rij):
Mirza (7 jaar), Bram (8 jaar), Tim (7 jaar), Liam (7 jaar), Fabio (8 jaar), Damian (7 jaar),
Maurice (7 jaar).
Onderste rij v.l.n.r.:
Rifat (6 jaar), Mitchell (7 jaar), James (7 jaar), Wessel(7 jaar).


Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen 'Elftal van de maand' worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten.
Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!