Menu
Elftal van de Maand maart 2007

Elftal van de Maand maart 2007

Het elftal van de maand is dit keer de F3 van voetbalclub ARC uit Alphen aan den Rijn!

Ze zijn zelfs al een keer in de ArenA geweest!

Elftal van de Maand maart 2007

De F3 van ARC uit Alphen aan den Rijn.<p> De F3 van ARC uit Alphen aan den Rijn.

Zaterdag 10 februari speelde koploper ARC F3 uit Alphen aan den Rijn een wedstrijd tegen runner-up Zevenhoven F1. Alle ploegen in de poule zijn aan elkaar gewaagd en staan qua punten aantal dicht bij elkaar. Dus deze wedstrijd beloofde weer spannend te worden voor de Alphenaren.

Ondanks een goede en spannende wedstrijd met doelpunten van Bram en Robin werd er helaas met 2-3 verloren.

Veel tijd om over de verloren wedstrijd na te denken hadden de jongens niet. Want in de kantine vierden Joost en Robin hun verjaardag met patat en limonade.

Hierna kon de reis naar de Amsterdam ArenA beginnen, waar de verjaardag van Joost en Robin een vervolg kreeg! In Amsterdam aangekomen werden de Alphenaren voorafgaande aan de rondleiding ontvangen in de perskamer. Tot grote verbazing van de voetballers kwam Ajacied John Heitinga toevallig even binnenlopen.

Waar de jongens van ARC normaal het hoogste woord hebben, was het toen ineens toch wel even muisstil. Na de schrik gingen echter de remmen los bij de F3 spelers. Heitinga heeft als Alphenaar en voormalig ARC speler uiteraard veel te bespreken met de voetballers. Na een tijdje met hun grote voorbeeld te hebben doorgebracht namen ze afscheid van elkaar en kon de rondleiding voor de F-jes beginnen.

Tijdens de rondleiding werden onder andere de tribune, het hoofdveld en ook nog eens het Ajax museum bezocht. Als afsluiting van deze leuke dag speelden de jongens onder begeleiding van een ArenA medewerker een wedstrijd op het officiële trainingsveld van Ajax.

Door de ontmoeting met John Heitinga en de rondleiding in de ArenA kunnen de teamgenoten ondanks de verloren wedstrijd van die ochtend toch terug kijken op een leuke dag!

Heitinga kwam toevallig even langs. <p> Heitinga kwam toevallig even langs.

Hier zie je de jongens tussen de prijzen in het Ajax museum.<p> Hier zie je de jongens tussen de prijzen in het Ajax museum.

Als afsluiter van de dag werd en een potje gevoetbald op het trainingsveld van Ajax.<p> Als afsluiter van de dag werd en een potje gevoetbald op het trainingsveld van Ajax.

Jouw elftal ook 'Elftal van de Maand?'

Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl!

Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het onderwerp.

We hopen snel wat van je te horen!

Groetjes Lucky!