Menu

Elftal van de maand maart

Deze maand wil Ajax Kids Club-lid Jaimy Mol graag iets vertellen over zijn elftal, vv APWC in Amersfoort. Samen met zijn ploeggenootjes heeft hij een heel leuk team.

Al vier jaar spelen zij samen. Ze zijn begonnen met kaboutervoetbal, dit is voor jongens en meisjes tussen de 4 en 5 jaar. De jongens zijn nu nog steeds bij elkaar en volgens de trainer kunnen ze een heel goed 1e elftal worden.

De spelers en posities van dit elftal:
Sven spits
Yassin laatste man/ voorstopper
Jordy laatste man/opkomende man
Qualid middenvelder
Jerrel spits
Jorai linkshalf/voorstopper
Jaimy spits/keeper
Giovanni rechtshalf/rechtsback
Glenn keeper/rechtshalf
Robbie rechtsback/middenvelder


De trainer heet Edwin v.d.Brom, de broer van John v.d. Brom, vroegere speler van Ajax. Hij geeft altijd een goede training. De leider heet Marlon Hok-a-Hin en hij kan zelf ook een aardig balletje trappen.

Vorig jaar zijn ze kampioen geworden en hebben ze een hele mooie beker gekregen.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen 'elftal van de maand' worden als jij of een teamgenootje lid is van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen!