Menu

Elftal van de maand mei

Het D4 elftal van VV Leiden, waar AJAX supporter Dennis van Antwerpen als rechtsbuiten voetbalt, kan zeker als een belofte worden gezien voor de Leidse voetbalvelden. Dit team heeft een uitstekend resultaat geboekt door het behalen van het ongeslagen kampioenschap in de 8e klasse West II. Het idool van Dennis is Zlatan, maar ook een speler uit de D1 ziet Dennis als zijn grote voorbeeld. Deze speler heet Mehran en speelt volgend seizoen bij de jeugd van AJAX.

Zittend van links naar rechts: Glenn, Vincent, Hoyat, Danny, Maikel, Ramon, Dennis A, Nick. Staand van links naar rechts: grensrechter Joop Moespot, begeleider Richard Dieke, Dennis N, Yousof, Yosine, Leo, Bjorn, Abdel, Jamie, Begeleider / trainer Leo van Antwerpen.

De D4 is een jong team van 15 spelers, waarvan een aantal voor het eerst in
clubverband voetbalt. Er is zelfs een 1e jaars E speler (Dennis) die een
zeer goed seizoen heeft gespeeld. De trainingsopkomst van 90 %, twee keer in de week, heeft er toe geleid dat zowel iedere speler individueel en als elftal een grote stap in zijn ontwikkeling heeft gemaakt. Basis van dit alles is plezier.
Met aanvallend voetbal, gekopieerd van het grote voorbeeld AJAX, kwamen we uit
op een gemiddelde van 7 doelpunten voor en 1.5 tegen per wedstrijd.
De beroemde TIPS criteria van AJAX is door de spelers van VV Leiden op hun
eigen manier ingevuld: TIPS = Team Is Progressie Samen
Vorige week in een gewonnen thuiswedstrijd met 5-1 van SEV kon het
behaalde kampioenschap worden gevierd. Na afloop hebben ze met z'n allen lekker buiten een patatje gegeten en een colaatje gedronken.

Begeleiders van de D4 van VV leiden zijn Leo van Antwerpen en Richard Dieke. Wij wensen ze veel succes met hun team in het komende seizoen!

Wil jij ook met jouw elftal "elftal van de maand" worden?
Stuur ons een brief of e-mail met een foto waarin je jezelf aan ons voorsteld.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA Amsterdam
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.