Menu
Elftal van de maand mei 2005

Elftal van de maand mei 2005

Ollie Peijnenburg vindt dat zijn team wel een plaatsje verdient op onze Ajax Kids Club-site. Op dit moment staan ze eerste in de competitie van de 2e klasse 402 met 13 punten uit 5 wedstrijden en 29 doelpunten voor en 3 tegen.

Staand van links naar rechts:
Frans Buckers (jeugdleider), Kas Pijs,
Muazz Dafallah, Riley Schrijver, Luuk
Bakker, Jordi Marban en de vader van
Ollie die ook jeugdleider is.
Gehurkt van links naar rechts:
Nordin Thevissen, Ollie Peijnenburg en
Max Buckers.

In het najaar van 2004 zijn ze 7e geworden en daar waren ze niet echt happy mee. Daarom hebben ze de hele winter hard getraind en dat is nu te zien.

Topscorer van het team is Jordi. Hij heeft al 13 doelpunten gemaakt. Ollie kan er zelf
ook wat van, want hij heeft er al 8 ingeschopt! Op de foto staat Ollie als keeper, maar hij is eigenlijk linksback net als Maxwell, de favoriete peler van zijn vader. Ollie is zelf fan van Babel en Sneijder.

De kleuren van dit team zijn groen en wit en het uitshirt is geel. Dat lijkt wel een beetje
op het uitshirt van Ajax.

Een aantal jongens van dit elftal verheugen zich alweer op het Amsterdam Tournament. Daar zijn ze vorig jaar namelijk ook naar toe geweest.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "Elftal van de maand" worden als jij (of een teamgenootje) lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!