Menu
Elftal van de Maand mei 2007

Elftal van de Maand mei 2007

Het elftal van de maand is dit keer de F3 van voetbalclub Limmen!

Elftal van de Maand mei 2007

Elftal van de Maand mei 2007.<p> Elftal van de Maand mei 2007.

Als er één team is dat de titel "elftal van de maand" verdient, dan is het wel het team van Limmen F3, uit Limmen.

Nadat het team op imponerende wijze najaarskampioen geworden was, werden zij ingedeeld in de 2e klasse met een enkel F2- en voor de rest allemaal F1-teams. Deze teams bestonden uit allemaal 2e jaars f-jes en de F3 van Limmen bestaat uit 6 talentvolle eerste jaars f-jes, aangevuld met 3 tweede jaars.

Na wat aanloop problemen werden de F1-tjes één voor één verslagen en wisten wij de voorjaarkampioenen van Stormvogels/Telstar op hun enige nederlaag te trakteren.

Wij, Jos Hollenberg (linksonder) en Dirk Hollenberg (rechtsonder) Kids Club leden van de allerleukste club van Nederland, zijn trots om in dit team te spelen.

Jouw elftal ook 'Elftal van de Maand?'

Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl!

Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het onderwerp.

We hopen snel wat van je te horen!

Groetjes Lucky!