Menu
Elftal van de maand november 2005

Elftal van de maand november 2005

Wij stellen jullie voor aan...het sterrenteam SVAP F1 uit Anna Paulowna! Dit onverslaanbare team bestaat uit de volgende spelers: Marc, Martin, Joost,Tessa, Yens, Coen, Maud en Nick.

Voor de derde achtereenvolgende keer zijn de jongens en meiden van Herco Klaassen en Cor Meeldijk kampioen geworden. Na een klinkende overwinning van 8-1 op de
Wieringers van DWOW was de buit binnen.

Deze kanjers werden beloond met een mooie bos bloemen en een zakje chips en omdat het de derde keer was, kregen ze ook een mooie medaille!

Het mooie van dit team is dat ze al leuk spelinzicht hebben en heel sportief zijn, zowel naar elkaar als naar de tegenstanders. Ze hebben natuurlijk stuk voor stuk ook heel veel plezier in het spelletje!

Ze voetballen nu allemaal 2 jaar samen en hebben elke week een trouwe supportersschare in de vorm van ouders, opa's, oma's en andere enthousiastelingen.
Eén keer per week wordt er scherp getraind en het mooist is natuurlijk het partijtje op het einde...

Iedereen in het team is een grote Ajax-fan, maar alleen Nick Snel is lid van de Ajax Kids Club. Op 6 mei heeft hij de eer gehad om samen met Rafael van der Vaart en Stanley Aborah te mogen voetballen. Iedereen was jaloers en nu wil de rest van het team ook wel lid worden van de Ajax Kids Club!

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl.
Je kunt alleen "Elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen.