Menu
'Elftal' van de Maand november 2006

'Elftal' van de Maand november 2006

Deze maand stellen wij een speciaal 'elftal' van de maand voor:

4 voetballende broertjes uit Boekel.

Elftal van de maand november 2006

Wij zijn vier broertjes van links naar rechts Simon (10 jr), Tomas (6jr), Pepijn (4jr) en Ruben (9jr) en komen uit Boekel.We zijn allemaal Ajax supporters net als pappa en opa en daarom zijn we ook lid geworden van de Kidsclub. We hebben altijd alle vier een ajax pet op en onze vriendjes zijn bijna allemaal voor PSV dus soms is het wel gemakkelijk om met zijn vieren te zijn! Af en toe gaan we naar een wedstrijd van Ajax kijken in de Amsterdam Arena, dat vinden we super.

Binnenkort gaan we naar Ajax-AZ. maar volgend seizoen krijgen we waarschijnlijk een seizoenkaart, tenminste als we een mooie plek krijgen toegewezen. Een tijdje geleden zijn we ook naar een ajax avond in Venlo geweest. Daar waren Rosales, Rosenberg en Stekelenburg, dat was een gezellige avond. Simon, Ruben en Tomas voetballen bij Boekel sport maar Pepijn is daar nog net te klein voor en begint waarschijnlijk volgend jaar.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?

Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!