Menu
Elftal van de Maand oktober 2006

Elftal van de Maand oktober 2006

Deze maand stellen wij je de E2 van v.v. Wherevogels uit Purmerend voor. Dit is het elftal waar onze Kids Club-kanjer Marciano van Liempt in speelt.

Elftal van de maand oktober 2006

Deze maand stellen wij je de E2 van v.v. Wherevogels uit Purmerend voor.
Dit is het elftal waar onze Kids Club-kanjer Marciano van Liempt in speelt.


Op de bovenste rij zijn te zien v.l.n.r Rodger v/d Puttelaar, Rick van Hofwegen, Matthijs Beuse, Tristan van Egmond, Hidde Brands en leider Dennis van Liempt. Op de onderste rij v.l.n.r Marciano van Liempt, Daley Kleton, Luca Patruno en keeper Jefferey Lelieveldt.

Deze foto is genomen 13 september op het marktstad toernooi van Purmerend waar de 3 voetbalclubs uit Purmerend het tegen elkaar opnamen. De andere twee clubs waren FC Purmersteijn en FC Purmerend. En……… de Wherevogels is
nummer 1 van de E teams geworden. De jongens van de E2 waren die avond in TOP vorm en hebben alle wedstrijdjes gewonnen. Helaas mag het in de competitie nog niet zo vlotten, maar ze houden vol. Vorig seizoen zijn ze immers ook kampioen geworden (toen nog E4). Dus ze weten dat ze het kunnen en ook al lukt het nu nog niet, het blijven KANJERS!!!!!

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?

Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp.
We hopen gauw wat van je te horen!

Marciano is wel lekker bezig deze maand want hij heeft ook de traktatie van de maand oktober gemaakt.