Menu
Elftal van de Maand oktober 2007

Elftal van de Maand oktober 2007

Elftal van de maand oktober is SDOO F1 uit Heteren.

In dit elftal speelt Ajax Kids Club-lid Roy Wennekes.

Elftal van de maand oktober 2007

Elftal van de maand oktober is SDOO F1 uit Heteren.
In dit elftal speelt Ajax Kids Club-lid Roy Wennekes.Op de foto: Rob - Jan en Dennis (leiders/trainer)
Staand: Akin - Bram K. - Roy - Bram W. - Luca
Zittend: Steven - Sander - Thomas - Kelvin
Keeper: Diede


Een grote groep SDOO supporters stond zaterdag 19 mei langs het veld bij voetbalclub de Bataven in Gendt. Op dat terrein werden de regionale finales voor de KNVB beker gehouden. De F1 speelde daar tegen ESA F4 uit Arnhem om de felbegeerde beker. Het publiek kreeg een mooie en sportieve wedstrijd te zien.

Al na de eerste minuut keek de F1 tegen een 0-1 achterstand aan. Maar ze lieten de moed niet zakken. Met goed veldspel zagen de supporters dat ook F pupillen kunnen opbouwen en combineren. SDOO had overwicht op het veld en na veel kansen werd het vlak voor rust verdiend gelijk. In de tweede helft bleef F1 de aanvallende partij. Na een handsbal bij het doel legde de KNVB-scheidsrechter de bal resoluut op de stip. De bal ging er snoeihard in.

De spelers van F1 bleven aanvallend voetballen met voorzetten vanaf de achterlijn, waardoor ze nog twee doelpunten maakten. Na het eindsignaal was het 4-1 en kwam de ontlading. De spelers hadden de beker waar ze sinds september vorig jaar van droomden.

Het winnen van de KNVB-beker is een unieke prestatie voor de club. Dus na ontvangst van de beker knalden de champagnekurken. Met bloemen van de club, een medaille en de beker maakten de jongens van F1 een luidruchtige triomftocht door Heteren.

Voor mij, Roy Wennekes, was het extra spannend, want ik was net een week voor de wedstrijd geopereerd aan mijn oor en dus was het niet zeker of ik kon spelen, maar gelukkig heb ik toch de hele wedstrijd mee kunnen doen!!!

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?

Stuur ons een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl.

Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het onderwerp.

We hopen gauw wat van je te horen!

Groetjes Lucky!