Menu

Elftal van de maand oktober

Deze maand willen we het elftal van Jasper Hakkert uit Buren (Gelderland) voorstellen. Het is bekend onder de naam E2 van de V.V.Buren.

Het vorige seizoen zaten ze nog allemaal in de F-jes, maar dit nieuwe seizoen mogen ze met zijn allen beginnen bij de E.

Alle begin is natuurlijk moeilijk. De tegenstanders zijn allemaal groter en ouder dan bij de vorige competitie. De eerste wedstrijd was daarom heel moeilijk en zijn ze helaas die dag een beetje ingemaakt.
Ze verloren namelijk met 12-0. Het hele team was erg verdrietig maar zoals het bij een goed team hoort, gingen ze er bij de volgende wedstrijd goed tegenaan, want zo'n nederlaag kan natuurlijk niet nogmaals gebeuren.

Door de fantastische inzet van alle spelers werd deze wedstrijd afgesloten met een 9-1 overwinning.

Gelukkig hebben zij een gezellig team waar veel gelachen wordt, en het is heel belangrijk om ook wat lol te hebben in je sport. Zelfs buiten de trainingen om voetballen ze veel op straat om zo het goede balgevoel in de benen te krijgen.

Onderstaand de teamfoto van dit sportieve elftal.

Op de foto staan:
Achterin de trainer Ad Hazewinkel.
Staand van links naar rechts: Dennis Hazewinkel (verdediger), Dennis van Maurik (spits).
Zittend v.l.n.r. Stan Maas (laatste man), Roy Hazewinkel (middenveld) en Nick Lammers
(verdediger).
Op de voorgrond: Ons Kidsclublid Jasper Hakkert hij is de keeper van dit elftal.

Wil je ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons dan een e-mailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl