Menu

Elftal van de maand September

Wij stellen deze maand het elftal voor van Callum Kooistra uit Vinkeveen. Bij dit team zijn er 6 spelers die al 3 jaar samen spelen, ze kennen elkaar door en door. De sfeer is dan ook altijd zeer goed of ze nu winnen of verliezen. In de kleedkamer is het na afloop altijd gezellig.

Dit elftal heeft 3 jaar in de F gevoetbald en is nu een mix geworden van de vorige F1 en F2. Op de foto staan de volgende spelers vanaf links:

Ronald Verbruggen
Hij wordt vanwege zijn witte haardoos maar ook vanwege zijn naam en harde schot "sneeuwvlokje" genoemd. Hij is de targetman.

Joost Bendermacher
Hij voetbalt achter en is de gangmaker van het hele stel. Altijd vrolijk en altijd in voor een grap, maar nooit ten koste van zijn inzet.

Thomas Kok
De middenvelder die altijd in zijn Ajaxtenue naar de wedstrijd komt. Thomas is de balafpakker die ook met goed overzicht de bal weet te plaatsen naar een vrijstaande speler.

Ruben Verluis
Een van de verdedigers die niet te passeren is en ook nog het vermogen heeft eenmaal aan de bal langs de rechterkant naar voren te stuiven.

Linksonder:
Callum Kooistra
Hij is de enige linksbenige speler van het team, een echt voetbaldier. Technisch erg goed.Ondanks zijn spillepootjes heeft hij toch een goed schot.

Bart Lely
Deze speler is de kleinste en de jongste van het stel, ondanks zijn geringe lengte is hij overal op het veld te vinden, een vervelende speler dus voor de tegenstanders.

Jorn Tuijnman
Voetbalt graag van achteruit om dan lekker mee naar voren te gaan, bij balverlies is hij de eerste die weer terug is, hij is technisch erg sterk.

Jordy Borger
Is de nieuwste aanwinst van dit elftal, een goede middenvelder met een prima blok.

De onderstaande spelers staan helaas niet op de foto maar zijn net zo belangrijk als de overige spelers:

Chris Langelaar
De spits van dit elftal, hij is erg snel en lang dus doelpunten inkoppen moet voor hem een makkie zijn.

Benjamin van Roekel
De doelman, een belangrijk persoon in een elftal. Hij heeft uitstekende reflexen en doet erg zijn best om de ballen te stoppen.

Voor de leiders Paul Kok, Gert Langelaar en Jur Kooistra is het altijd gezellig om met dit team in de weer te zijn. De ouders die ook vaak meegaan zorgen er altijd voor dat iedereen goed verzorgd wordt zoals een lekker bakkie koffie op het veld.

Wij wensen dit elftal veel succes in het nieuwe seizoen.Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons dan een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl .
Je kunt alleen 'Elftal van de maand' worden als jij of een teamgenootje lid is van
de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club lidnummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen!