Menu
Elftal van de maand september 2005

Elftal van de maand september 2005

HCSC E1 is het elftal van Jerry van der Molen. Hij speelt hier al vanaf zijn 5de jaar. Sinds 2 jaar speelt hij in de E3. Het is een heel leuk en gezellig team. Ze trainen 2 keer in de week onder de goede leiding van hun trainer Ron Weistra en de coach Piet van der Molen.

Elke zaterdag stappen ze met veel plezier de groene mat op. Ze zijn zowel met de E3 als de E1 najaars- en voorjaars kampioen geworden. De kampioenschappen worden altijd uitbundig gevierd met mooie bekers, certificaten en tot slot met de coach onder de douche en dat wordt altijd een groot feest.

Aan het eind van een seizoen wordt er een wedstrijd gespeeld tussen de ouders en het elftal dit jaar wonnen de ouders met 5-4.

Volgend jaar gaan ze naar de D'tjes en dat zal wel even wennen zijn op een groot veld. Maar ze hebben er erg veel zin in. Het hele team van Jerry is geselecteerd voor de voorlopige selectie van de D1.

Bovenstaand de kampioensfoto:
Van boven naar beneden en van links naar rechts:
Matthew Tames (verdediger), David Albert (aanvaller), Jef Kraak (keeper), Aaron Kuilman (middenvelder), Lars Weistra (aanvaller). Coach Piet van der Molen, Jeroen Damen (verdediger), Jerry van der Molen (middenvelder) Danny van Driel (verdediger), Wim van Belzen (aanvaller) en de trainer Ron Weistra.

Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen "elftal van de maand" worden als jij of een teamgenootje lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen!