Menu

Elftal van de maand september

Deze maand zetten wij het team van Wiltjo Koster in het zonnetje. Het team heet ASC 62 F1 en zoals de foto laat zien is het een kampioenselftal.

De opstelling van asc 62 E2 ziet er als volgt uit:

................................Rick (goal)Wilmer..................................................Thomas


Robbin.........................Bart......................Gerrit


...............Wiltjo ...........................Matthijs

Vorig seizoen hebben de jongens ontzettend hun best gedaan, veel wedstrijden gewonnen en een paar keer was het een gelijkspel.

Natuurlijk zijn ze goed getraind en bijgestaan door de trainer en de begeleiders.
Elke week werden de jongens goed aangepakt, oefenwedstrijdjes spelen en natuurlijk conditie training. Dit alles heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ze kampioen zijn geworden.

De laatste wedstrijd hebben ze met overwicht gewonnen: 7-2, nou dat zegt al genoeg!

Het aankomend seizoen gaan ze er ook weer helemaal voor, want kampioen worden wil je natuurlijk altijd.Wil jij ook met jouw elftal voorgesteld worden?
Stuur ons een emailtje en laat ons weten in welk team je zit en de bijzonderheden over je team. De teamfoto en de tekst kun je sturen naar kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen elftal van de maand worden als jij of een teamgenootje lid is van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag het Ajax Kids Club-nummer van jullie weten. Als je een e-mailtje stuurt, zet dit dan in het subject/onderwerp. We hopen gauw wat van je te horen!