Menu
Emanuelson bezoekt De Blauwe Lijn

Emanuelson bezoekt De Blauwe Lijn

Urby Emanuelson bracht maandagmiddag een bezoek aan de leerlingen van De Blauwe Lijn. Deze basisschool brandde in juli gedeeltelijk af. De Ajacied maakte er een leuke middag van.

Aan het eind van zijn bezoek gingen alle kinderen van De Blauwe Lijn nog even op de foto met Urby Emanuelson. Aan het eind van zijn bezoek gingen alle kinderen van De Blauwe Lijn nog even op de foto met Urby Emanuelson.

Emanuelson had diverse kleine cadeaus meegebracht en wilde alles weten over de brand in de school, waarbij gelukkig geen gewonden vielen. De leerlingen, die momenteel les krijgen in noodgebouwen, legden precies uit wat er allemaal was gebeurd en vertelden onder andere dat hun school in mei 2009 weer in gebruik kan worden genomen. Dat zal oud-leerling Ryan Babel ongetwijfeld ook goed nieuws vinden.

Maar de kinderen waren natuurlijk ook nieuwsgierig naar Emanuelson. De voetballer nam rustig tijd om vragen van de leerlingen te beantwoorden over zijn bestaan als profvoetballer. ,,Hoe vaak kan je hooghouden", vroeg iemand. ,,Heel vaak", zei Emanuelson, die dat toen natuurlijk ook even moest demonstreren.

Urby Emanuelson hield de bal honderd keer hoog. Urby Emanuelson hield de bal honderd keer hoog.