Menu
Emanuelson en Enoh trainen met groep

Emanuelson en Enoh trainen met groep

Urby Emanuelson en Eyong Enoh hebben dinsdag met de groep meegetraind. Het duo ontbrak afgelopen zaterdag met hamstringklachten tegen sc Heerenveen. In aanloop naar de onmoeting in de Europa League met Juventus deden beide Ajacieden de hele oefensessie mee.

De tweede dag van de voorjaarsvakantie zorgde, ondanks de frisse omstandigheden, voor een drukker decor dan normaal rond het trainingsveld naast de Amsterdam ArenA. Twee dagen voor het treffen met Juventus zagen de supporters negentien spelers – onder wie Urby Emanuelson en Eyong Enoh – aan het werk. De drie doelmannen trainden met keeperstrainer Carlo l’Ami en sloten zich later deels bij de groep aan. Rasmus Lindgren, die tegen Heerenveen met een pijnlijke knie uitviel, trainde individueel met de fysiotherapeut.

Ajax treedt donderdag in een uitverkochte ArenA aan tegen Juventus. De heenwedstrijd in de zestiende finale van de Europa League begint om 19.00 uur.

Na afloop sprak Ajax TV met Emanuelson. Het interview is vanaf dinsdagavond te zien.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Suarez oefende op vrije trappen. Suarez oefende op vrije trappen.
De Jong kopt de bal temidden van twee 'kunstverdedigers' richting het doel. De Jong kopt de bal temidden van twee 'kunstverdedigers' richting het doel.
Stekelenburg op weg naar de bal. Stekelenburg op weg naar de bal.
Lindgren trainde apart met de fysiotherapeut. Lindgren trainde apart met de fysiotherapeut.