Menu
Emanuelson en Grygera terug op veld

Emanuelson en Grygera terug op veld

De Ajacieden die de 3-1 overwinning op Werder Bremen veiligspeelden, ontbraken vrijdag op het trainingsveld. De basiskrachten en enkele invallers liepen uit in het Amsterdamse Bos. Desondanks viel er genoeg te zien tijdens de training bij de ArenA.

Urby Emanuelson keerde vrijdag terug op het trainingsveld. Hier heeft de linkspoot de achtervolging ingezet op Edgar Manucharyan. Urby Emanuelson keerde vrijdag terug op het trainingsveld. Hier heeft de linkspoot de achtervolging ingezet op Edgar Manucharyan.
Ook Zdenek Grygera keerde vrijdag terug op het vertrouwde gras. De Tsjech is vrijwel hersteld van een hamstringkwetsuur. De topper tegen AZ komt wellicht toch net te vroeg voor de ervaren verdediger. Ook achter de naam Emanuelson prijkt een vraagteken. Ook Zdenek Grygera keerde vrijdag terug op het vertrouwde gras. De Tsjech is vrijwel hersteld van een hamstringkwetsuur. De topper tegen AZ komt wellicht toch net te vroeg voor de ervaren verdediger. Ook achter de naam Emanuelson prijkt een vraagteken.
Kenneth Vermeer is ook al op de weg terug. De doelman werd vanaf de penaltystip op de proef gesteld door fysiotherapeut Ricardo de Sanders. Vermeer herstelt van een gebroken vinger. Kenneth Vermeer is ook al op de weg terug. De doelman werd vanaf de penaltystip op de proef gesteld door fysiotherapeut Ricardo de Sanders. Vermeer herstelt van een gebroken vinger.
Technisch adviseur Piet Keizer en de jarige algemeen directeur Maarten Fontein zagen de Ajacieden van heel dichtbij aan het werk. Technisch adviseur Piet Keizer en de jarige algemeen directeur Maarten Fontein zagen de Ajacieden van heel dichtbij aan het werk.
Frank de boer speelde zijn inmiddels gebruikelijke partijtje mee. De trainer nam ook de tijd om de Ajacieden vanaf de zijlijn te coachen. Hetzelfde kon worden gezegd van Edgar Davids. Ook de routinier nam uitgebreid de tijd om de verrichtingen vanaf de zijkant kritisch te beschouwen. Frank de boer speelde zijn inmiddels gebruikelijke partijtje mee. De trainer nam ook de tijd om de Ajacieden vanaf de zijlijn te coachen. Hetzelfde kon worden gezegd van Edgar Davids. Ook de routinier nam uitgebreid de tijd om de verrichtingen vanaf de zijkant kritisch te beschouwen.
Gabri (links) moest het duel met Werder Bremen vanwege een schorsing aan zich voorbij laten gaan. De Spaanse middenvelder is tegen AZ wel gewoon inzetbaar. Gabri (links) moest het duel met Werder Bremen vanwege een schorsing aan zich voorbij laten gaan. De Spaanse middenvelder is tegen AZ wel gewoon inzetbaar.
Stijlvolle redding van Vermeer. Fysiotherapeut De Sanders stelde de doelman aardig op de proef. Stijlvolle redding van Vermeer. Fysiotherapeut De Sanders stelde de doelman aardig op de proef.
Trainer Hennie Spijkerman leidde de training en nam daarna ook het perspraatje voor zijn rekening. Daarin blikte hij vooruit op de confrontatie met AZ. Trainer Hennie Spijkerman leidde de training en nam daarna ook het perspraatje voor zijn rekening. Daarin blikte hij vooruit op de confrontatie met AZ.