Menu
Emanuelson traint weer voluit mee

Emanuelson traint weer voluit mee

Urby Emanuelson deed woensdagmiddag voor het eerst sinds hij geblesseerd raakte aan zijn knie weer mee met de groepstraining. De vleugelverdediger hoefde zich niet in te houden. Bekijk het fotoverslag van de training.

Emanuelson viel ruim anderhalve week geleden in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht geblesseerd uit. Woensdag leek de Amsterdammer weinig last meer te hebben van zijn knie. Hij sprintte voluit en deed alle oefeningen mee. Emanuelson viel ruim anderhalve week geleden in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht geblesseerd uit. Woensdag leek de Amsterdammer weinig last meer te hebben van zijn knie. Hij sprintte voluit en deed alle oefeningen mee.
Gabri, die 's ochtends niet buiten trainde, was woensdagmiddag ook weer van de partij. De competitiewedstrijd tegen Roda JC miste de Spanjaard vanwege een schorsing, maar tijdens de Klassieker is hij weer inzetbaar. Gabri, die 's ochtends niet buiten trainde, was woensdagmiddag ook weer van de partij. De competitiewedstrijd tegen Roda JC miste de Spanjaard vanwege een schorsing, maar tijdens de Klassieker is hij weer inzetbaar.
Luis Suarez, Siem de Jong, John Heitinga en Klaas Jan Huntelaar bleven langer op het veld om op doel af te werken. Even later sloot ook George Ogararu zich aan bij het viertal. Luis Suarez, Siem de Jong, John Heitinga en Klaas Jan Huntelaar bleven langer op het veld om op doel af te werken. Even later sloot ook George Ogararu zich aan bij het viertal.
John Heitinga was op dreef woensdagmiddag. Geconcentreerd nam hij na de reguliere training keeper Dennis Gentenaar onder vuur. John Heitinga was op dreef woensdagmiddag. Geconcentreerd nam hij na de reguliere training keeper Dennis Gentenaar onder vuur.
Klaas Jan Huntelaar kijkt zijn schot na. De Ajax-spits mocht zich tijdens de tweede training van de dag bezighouden met zijn specialiteit: scoren. Klaas Jan Huntelaar kijkt zijn schot na. De Ajax-spits mocht zich tijdens de tweede training van de dag bezighouden met zijn specialiteit: scoren.