Menu
Emanuelson wil revanche tegen Utrecht

Emanuelson wil revanche tegen Utrecht

Urby Emanuelson vindt dat Ajax zondag iets recht moet zetten tegen FC Utrecht. De 23-jarige alleskunner wil het verlies dat Ajax eerder dit seizoen in Utrecht opliep graag wegpoetsen.

Drie dagen na het duel met Juventus (0-0), waarbij Emanuelson een kwartier voor tijd Marko Pantelic aflosten, moet de knop al weer om en wacht Ajax de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Een ontmoeting die vorig seizoen eindigde in 1-1. ,,Dat was toen ook na een Europese wedstrijd”, waarschuwt Emanuelson zijn ploeg alvast. ,,Het was een moeizame wedstrijd. We hebben toen wel kansen gekregen en dat zal nu ook weer zo zijn. Het is aan ons die af te maken.”

Daarnaast ligt het 2-0 verlies in de uitwedstrijd nog vers in het geheugen van de elfvoudig international. ,,We hebben dus sowieso iets recht te zetten. Het kan niet zo zijn dat we twee keer van Utrecht verliezen. Wij moeten gezien onze achterstand in de competitie ook die wedstrijd winnen, want we geven de hoop op de titel natuurlijk nog niet op. Bovendien spelen we thuis met een fantastisch publiek achter ons.”

Ajax – FC Utrecht begint zondag om 12.30 uur in de Amsterdam ArenA.

Er zijn vrijdag en zaterdag nog kaarten verkrijgbaar via de verkooppunten van TicketBox. Er is zondag geen stadionverkoop. Let op: voor deze wedstrijd geldt een ClubCard-verplichting (1 op 1).

Tekst en foto: Ajax.nl

Klik hier voor prijzen en beschikbaarheid kaarten Ajax - FC Utrecht