Menu

Endt presenteert jaarboek 2001-2002

In de perskamer presenteerde teammanager en auteur David Endt het jaarboek van het afgelopen seizoen aan de spelers en trainers. De eerste boeken werden overhandigd aan trainer Koeman en aanvoerder Chivu. Daarna kreeg iedereen een exemplaar.

In een kleine toespraak gaf Endt aan dat dit in twee opzichten een bijzonder boek is: ,,Het is het tiende jaarboek, in full color dit keer, én het bertreft een kampioensjaar. Niet alleen de schaal, ook de beker werd gewonnen. Om deze redenen is het boek plezierig om door te lezen. Met bloed, zweet en tranen hebben jullie meegewerkt aan de totstandkoming van dit boek, geniet er daarom van."

Met veel belangstelling namen de Ajacieden het boek in ontvangst. Iedereen bladerde gelijk naar zijn meest speciale moment van het afgelopen seizoen. Zlatan kreeg meteen een goede tip van Koeman. ,,Als je zo naar Nederlandse les gaat, kun je gelijk een stukje voorlezen uit je nieuwe boek!", grapte de trainer.


Het tiende Ajax Jaarboek beschrijft, geschraagd door statistieken en fotografie, het even enerverende als glansvolle seizoen waarin Ajax zowel het landskampioenschap als de Amstel Cup won. Het boek kost €20,50.