Menu
Enoh en Blind werken aan herstel

Enoh en Blind werken aan herstel

Eyong Enoh en Daley Blind waren twee van de weinige Ajacieden die maandagochtend buiten verschenen op het trainingsveld. Het geblesseerde duo lijkt op de goede weg.

Daley Blind haalt vol uit. Daley Blind haalt vol uit.

Veel Ajacieden zijn tot en met woensdag afwezig vanwege interlandverplichtingen. Maarten Stekelenburg en Gregory van der Wiel meldden zich maandagochtend wel bij de ArenA, maar dat komt omdat ze deel uitmaken van het Nederlands elftal. Oranje werkt vanmiddag een training af in de thuisbasis van Ajax.
Ook Luis Suarez, Bruno Silva, Jeffrey Sarpong, Vurnon Anita, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Toby Alderweireld, Miralem Sulejmani en Darko Bodul komen deze week uit voor vertegenwoordigende elftallen. De spelers die deze week geen interland spelen, werkten binnen een uitlooptraining af of ze kregen rust omdat ze vanavond in actie komen voor Jong Ajax.
Naast de schietoefeningen werd er ook veel gelopen door Blind en Enoh. Naast de schietoefeningen werd er ook veel gelopen door Blind en Enoh.

Eyong Enoh (hamstringblessure) en Daley Blind (liesblessure) verschenen wel buiten. Zij lieten zien dat ze op de weg terug zijn. Beide spelers trokken alweer behoorlijk felle sprintjes en werkten met harde schoten af op doel. Tegen de tijd dat zij bijna klaar waren, verscheen ook nog het groepje met spelers dat revalideert op de Toekomst. Ismaïl Aissati, Mitchell Donald, Jordi Schell, Danilo en Aras Özbiliz deden met keeper Roy Ouwerkerk en fysiotherapeut Pim van Dord diverse oefeningen.
Ajax traint dinsdag en woensdag niet. Donderdagmiddag staat de selectie weer gezamenlijk op het trainingsveld. Als het goed is, is iedereen dan weer terug van het interlandvoetbal. De training begint donderdag om 14.30 uur.
Aras Özbiliz, Mitchell Donald en Ismaïl Aissati werken aan hun herstel. Aras Özbiliz, Mitchell Donald en Ismaïl Aissati werken aan hun herstel.
Ook Enoh kan de bal weer flink hard raken. Ook Enoh kan de bal weer flink hard raken.