Menu
Enoh traint mee met de groep

Enoh traint mee met de groep

Ajax stond woensdag voor het eerst sinds de zege op Volendam weer buiten op het trainingsveld naast de ArenA. Eyong Enoh deed gewoon mee met de groep, Gabri trainde nog apart.

Eyong Enoh deed woensdag weer gewoon mee met de groepstraining. Eyong Enoh deed woensdag weer gewoon mee met de groepstraining.

Enoh viel in de wedstrijd tegen Volendam in de tweede helft geblesseerd uit, maar de schade bleek mee te vallen. Maandag onderging de Kameroener een MRI-scan, waaruit bleek dat hij niets ernstigs had opgelopen. Woensdag deed hij alle oefeningen weer mee met de groep, ook de grote partijvormen tegen het einde van de training.
Gabri is nog niet zover als Enoh. De Spaanse middenvelder die kampt met een enkelblessure, begon de woensdag met heel veel loopwerk. Na een tijdje werd ook nog even de bal erbij gehaald en werkte hij met fysiotherapeut Frank van Deursen diverse oefeningen af. Gabri verliet iets eerder het veld dan zijn collega’s, die een lange sessie voorgeschoteld kregen van de technische staf.
Ajax werkt donderdag de laatste training af in voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen NAC van aanstaande vrijdag. Die training begint om 11.00 uur.
Er werd woensdag ook gewerkt aan het koppen. Er werd woensdag ook gewerkt aan het koppen.
Gabri trainde solo woensdag. Hij deed al wel weer oefeningen met de bal. Gabri trainde solo woensdag. Hij deed al wel weer oefeningen met de bal.
Evander Sno scoort tijdens de grote partijvorm. Evander Sno scoort tijdens de grote partijvorm.