Menu
Ereronde kampioenen van Ajax

Ereronde kampioenen van Ajax

In de rust van Ajax - Heracles Almelo liepen de kersverse kampioenselftallen van Ajax een ereronde op het veld. De jeugdteams kregen van het publiek een staande ovatie voor hun uitmuntende prestaties dit seizoen.

De C2 van trainer Arnold Mühren eiste zondagochtend het kampioenschap op. Het jeugdelftal versloeg de leeftijdgenoten van HFC Haarlem met 4-2 en verzekerde zich daarmee van de landstitel.

Ajax B1 veroverde een week geleden het landskampioenschap van Nederland. Naast deze titel won de B1 ook nog de eerste editie van de prestigieuze AEGON Future Cup op de Toekomst. Het sterke elftal van trainer Robin Pronk won alle vijf de wedstrijden op het voetbaltoernooi en kreeg geen enkel doelpunt tegen.

De Ajax-kampioenselftallen zijn (tot nu toe): de E2 van trainer Martin Dorré, de D3 onder leiding van Eddy van Schaick, de D2 van Heini Otto en Dennis Bergkamp, de C2 onder leiding van Arnold Mühren en de B1 met als trainer Robin Pronk.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De vijf jeugdelftallen liepen een ereronde tijdens de rust van Ajax - Heracles. De vijf jeugdelftallen liepen een ereronde tijdens de rust van Ajax - Heracles.
De jonge spelers bedanken het publiek. De jonge spelers bedanken het publiek.
Dennis Bergkamp en Heini Otto, trainers van de D2, lopen ook een ereronde. Dennis Bergkamp en Heini Otto, trainers van de D2, lopen ook een ereronde.
De spelers van Ajax D2. De spelers van Ajax D2.
De spelers van de C2 werden zondagochtend kampioen. De spelers van de C2 werden zondagochtend kampioen.